De ce PNEUMASTER ?

    Pentru a putea vinde un produs trebuie sa ii cunosti caracteristicile, utilizarea, problemele care pot sa apara in decursul folosirii.
    Din acest motiv toti angajatii nostrii au cunostiintele necesare oferirii suportului tehnic atat in alegerea anvelopelor si a jantelor cat si in ceea ce priveste serviciile aferente. In acest mod vom putea exploata la maxim stocurile existente pentru a gasi variantele optime pentru fiecare caz in parte, avand in vedere mai multe criterii de alegere precum: stilul de conducere, tipul autoturismului, km de rulaj estimati, tipul carosabilului, anotimpul si nu in ultimul rand pretul.
   
     Inca de la infiintarea firmei avem 4 principii de baza:

     1. Marfa comercializata sa fie de cea mai buna calitate.
    
     2. Preturi cat mai mici.
 
     3. Serviciile oferite rapide si eficiente.
    
     4. Clientii pe deplin satisfacuti .

      La orice tranzactie avem grija sa respectam principiile noastre de baza. Fiecare din acestea este formulata in asa fel incat sa deserveasca in mod egal atat interesele firmei cat si interesele clientului. Avem grija sa tratam fiecare client in parte cu aceeasi atentie, seriozitate si profesionalism.
      Parerea clientului despre produsele achizitionate si despre serviciile de care a beneficiat este foarte importanta pentru noi, pentru a putea stabili punctele la care trebuie sa ne imbunatatim performantele.

    Avand servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra.
Copyright ©2010 PNEUMASTER. All Rights Reserved.
DESPRE NOI             DE CE PNEUMASTER ?            PRODUSE              CONTACT